Gratis Aanmelden

Masochisme met lekkere milf (38)

DomYvette (38)

Ik ben mistress Yvette en ik zoek onderdanige mannetjes om eens flink te kunnen vernederen en gebruiken. Ik ben zeer hardhandig en dus niet geschikt voor kleinzerige mietjes!

Maak contact met haar
  1. Naam: DomYvette
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 21/1/1983
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Masochisme met lekkere milf DomYvette van 38
Totaalslaaf_slavingevraagd (33)
★★★★☆
Ik ben een sm Mrs. en zoek onderdanige mannen en vrouwen die als vaste poets dien butler geld 24 7 totaal slaaf mij willen dienen, behagen, me van alle comfort voorzien zowel mentaal fysiek financieel . Ik wacht op een reactie van je slaaf sletje, ook bi(schierig) mag reageren. Strenge groet,Mrs.T.
SM dating met wilde milf
GebruikMij31 (31)
★★★★☆
Een keer een man getroffen welke extreem hardhandig was, streng maar rechtvaardig. En van mezelf had ik nooit verwacht dat mij dit zou bevallen, maar wil gewoonweg niet anders meer.. Gezien er nog altijd een soort van taboe op rust is het voor mij lastig een man te vinden welke mij drilt en mij commandeert.. Vandaar dat ik het langs deze weg probeer.. Ik ben zeer onderdanig, zeer gehoorzaam, je mag me gebruiken als jouw huisdier, of als je slaaf welke jou op jouw wenken bediend.. Je mag zelfs van mij jouw eigendom maken door mij de brandmerken op mijn dikke billen!
Sexdate met geile studente
DDMeesteres (55)
★★★★★
DDMeesteres moet eigenlijk zijn DD-Meesteres, maar dat streepje mag niet van deze site. Dat dingen voor mij niet mogen , daar word ik verschrikkelijk geirriteerd van. En dat botvier ik dan op mijn subjecten. Mijn man is meer van de Dominante kant, dus ben ik op zoek naar onderdanige en kruiperige kerels. Let op, ben best streng. Manlief bemoeit zich NIET met ons.
Hardcore met geile dame
riskanteErica (26)
★★★★★
Ik ben een onderdanige vrouw op zoek naar een jonge dominante man. En omdat ik nog niet genoeg ervaring heb, wil iemand die dit doet hij kan me trainen. Ik geef de voorkeur aan een strikte dominant.
Daten met hete studente
BossyDemelza (28)
★★★★☆
1 hielenlikkertje heb ik al. Ik zoek ter uitbreiding van de mogelijkheden nog een onderdanig ventje.
Sex met extreme studente
MelanieSM (32)
★★★★★
Wat doe jij met een onderdanige jonge vrouw in de bloei van haar leven? Je hoeft je niet in te houden, het mag van mij best ruw.
SM dating met wilde milf
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Samen in bad gaan met Carmijn
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik ben onlangs in een nieuwe woning ingetrokken en de badkamer moet diep gereinigd worden, maar ik heb geen geld voor een pro, dus ik zoek hier iemand die ik met seks kan betalen.
Neuken met Elisabeth
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Neuken met Tiemetje
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Neuken met Joke
© 2024 bdsmvrouwen.nl